Ben ik hoogsensitief?

Steeds meer mensen ontdekken dat ze hoogsensitief zijn. Is dat een probleem? Nee, zeker niet. Kun je er last van hebben? Absoluut. Maar zodra je hebt geleerd hoe ermee om te gaan, merk je dat het ook een kracht is die je kunt inzetten om andere mensen aan te voelen.

Jij:

Dan ben je mogelijk hoogsensitief. Je kunt deze test doen om daar voor jezelf wat duidelijkheid over te krijgen.

Wanneer wij in gesprek gaan over waar je last van hebt, leer ik jou te ervaren wat jouw ruimte is en hoe deze af te schermen.

Vergelijk jezelf, je lichaam en geest, met een huis. Als je alle ramen en deuren laat openstaan, komt er van alles binnen. Geuren, verkeersgeluiden, licht, energie, de buitenwereld komt binnen. Wanneer je daar geen zin meer in hebt, dan doe je de ramen dicht. Je sluit letterlijk alles buiten en komt binnen tot rust. Dat kun je ook leren voor jezelf.

We gaan samen in gesprek over je doel, wat je wilt bereiken, waar je in wilt groeien. Stapsgewijs werken we daar naartoe. Werken?? Jazeker. In een traject van acht gesprekken spreken we elkaar om de twee weken. In de tussentijd helpen verdiepende opdrachten je om nog meer inzicht in jezelf te krijgen.

Zo bouwen we aan het fundament van jouw ‘huis’, inclusief verdiepingen en een dak waaronder je je kunt terugtrekken.

Wil je leren omgaan met je hoogsensitiviteit en daar het beste uit halen, neem contact op.