Massagetherapie

Heb je last van je knie, nek, schouder of rug? Heb je hoofdpijn of misschien zelfs ontstekingen?

Chronische pijn heeft vaak een onderliggende oorzaak. De pijn komt in heel veel gevallen voort uit bewust of onbewust onderdrukte emoties. Heb je chronische pijn of een almaar terugkerende klacht, dan zendt je lichaam signalen uit dat er echt iets moet gebeuren. Je hebt een mindbody reset nodig.

Vergelijk het met zo’n te volle houten schuur, je kent ze wel. Je kunt blijven stapelen en de deur kan elke keer nog net dicht. Tot het niet meer kan. De spijkers komen eruit en de planken raken los. Je schuur barst letterlijk uit z’n voegen.

In je lijf werkt het net zo. Regelmatig móet je de rommel opruimen om van je pijn af te komen. Ik begeleid je daarin. Dat kan door alleen gesprekken of de combinatie van massage en gesprek. Massagetherapie heet het dan. Ik ben ervan overtuigd dat alleen een holistische aanpak jou van je klachten afhelpt. Lichaam en geest. Ze kunnen niet zonder elkaar en hebben dus ook invloed op elkaar.

‘Rugpijn zit in de familie’

Ken je dat, dat bepaalde klachten worden toegeschreven aan ‘je genen’? Het is bewezen dat wie maar vaak genoeg hoort dat rugpijn ‘in de familie’ zit, vroeg of laat ook rugpijn ontwikkelt. Zo groot is de invloed van onze geest en ons onbewuste denken. Gelukkig kun je hier ook weer vanaf komen.

Heb jij pijn? Ik wil je graag helpen. Mijn ‘toolbox’ bestaat uit massage, NLP, triggerpoint reset methodiek, haptische aanraking en nog veel meer. Maar de allerbelangrijkste: mijn intuïtie.

Jou pijnvrij maken, daar word ik blij van. En jij wordt er zeker blij van!

Fijn als je belt. Ik kijk ernaar uit. 06 20 03 73 62