Robin

Portretfoto Robin van Leest

Jaren liep ik met pijnklachten. Fysiotherapie, manuele therapie, het hielp allemaal. Een tijdje. Een tijdje is niet genoeg dus ik ging zelf op onderzoek uit: hoe ontstaat pijn? Ik deed een opleiding sportmassage en volgde allerlei cursussen. Gaandeweg bereikte ik steeds meer resultaten. Bij mezelf en ook bij anderen.

Ik ben bij de Pulsar geschoold als veranderkundige en kan zowel mensen als organisaties begeleiden in veranderprocessen. Bij Eszenzz-center in Amsterdam volgde ik de HSP-opleiding en al eerder deed ik een opleiding NLP.

De opleiding ‘traumacoaching’ die ik volgde, helpt mensen met, soms vage, maar langdurige fysieke klachten. Dat kan ook zijn het niet kunnen stilzitten of voortdurend wiebelen met de benen, of een constant gevoel van onrust of alertheid.

Je ziet, ook in mijn scholing richtte ik me al op de hele mens, op herstel van lichaam en geest, in samenspraak. Ik ben zelf hoogsensitief en mijn belangrijkste gereedschap is en blijft mijn intuïtie. Alle kennis die ik heb, vormt de inhoud van mijn gereedschapskist waarmee we jouw schuur gaan opruimen en jouw veilige huis opbouwen.

Van massage tot metselen

Chronische pijn, uit ervaring weet ik hoe zwaar dat is. Ik had langdurige nek- en rugklachten. Ik heb ze niet meer. Waar ik blij van word, is als ik anderen kan helpen pijnvrij te worden. Of minder moe. Of op weg.

Wanneer ik tijd over heb, dan vind je mij vaak in de buurt van de echte gereedschapskist. Ik klus graag aan ons huis, dat bij aanschaf een heuse opknapper was. In Frankrijk hebben we een heel oud huisje dat ook tot op het fundament hersteld moet worden. Heerlijk!

Gelukkig heb ik twee rechterhanden, waarmee ik heel nauwkeurig kan werken. Of ik nu tijdens een behandeling aan het masseren ben of aan het metselen in het oude huisje, altijd vind ik de juiste touch.

Heb jij een mindbody reset nodig en wil je kennismaken? Stuur me een bericht of bel. Dan praten we snel verder online of in mijn praktijk in Hoogeveen.

Tot snel!
Robin van Leest

PS Op mijn Facebookpagina MindBody reset lees je meer over mijn aanpak en overtuiging. Volg je me?